Säljstöd från grankungen.se

När ni beställer era julgranar skickar vi ut ett säljmaterial till mejlen som ni angav när ni beställde  Säljmaterialet innehåller en säljskola, reklamblad, affischer och beställningslistor. Allt för att ni ska få en effektiv och lyckad försäljning och tjäna så mycket pengar som möjligt till er klubb, klass eller förening.

Säljskolan:
1. ”Jul-Grann” principen:
Tänkt att ni är 30 personer i er klass eller lag, tänkt att alla har 5 grannar var. 30 personer gånger 5 granar var och ni har redan 150 sålda Julgranar

2. Börja i tid:
Börja marknadsföra era Julgranar i tid, självklart kommer alla vänner och bekanta vilja köpa en Julgran av er istället för någon okänd granförsäljare om möjligheten ges, så var modig och berätta att ni kommer sälja Sveriges snyggaste Julgranar!

3. Marknadsför era Julgranar:
Ni får fint säljmaterial från oss på Grankungen.se som ni enkelt kan anpassa så att det ser ut att komma från just er klass, föreningen eller skola. Skriv ut och sätt upp på ert lokala Ica eller Konsum för att berätta att just ni säljer Julgranar!

Detta är bara ett smakprov på säljskolan, det ni får skickat innehåler fler tips och trix på hur ni lyckas med försäljningen.

Reklamblad:
Snygga reklamblad i A5 format där ni enkelt fyller i er klass, lag eller förenings namn och skriver ut. Perfekt att dela ut till grannar eller på arbetsplatsen.

Affischer:
Affischer i A3 och A4 format, fyll bara i namnet på er klass, föreningen eller lag,, skriv ut och sätt upp på er lokala affär eller på arbetsplatsen.

Beställningslistor:
Vi rekommenderar att ni går runt och tar upp förbeställningar innan julgranarna kommer, på detta sätt har ni redan sålt en del granar när de kommer. Vi skickar med en beställningslista där ni enkelt kan ta upp uppgifter på de som beställer Julgranar.