Tjäna pengar

Vi på grankungen.se hjälper idrottsklubbar, föreningar och skolklasser att tjäna pengar till klass eller lagkassan, snabbt och enkelt. Med fina kvalitetskungsgranar kan ni snabbt tjäna ihop pengar till er näste klassresa eller idrottscup.

Hur fungerar det:

  1. Bestäm er för en julgransförsäljning genom att sammankalla deltagarna och visa vårt informationspaket som ni beställer helt gratis här på hemsidan.
  2. Lägg en beställning här på hemsidan, glöm inte att ange det leveransdatum ni önskar.
  3. När ni lägger er beställning får ni automatiskt vårt digitala försäljningsmaterial skickat till er via mail. Matterialet innehåller reklamblad, affischer, beställningslistor och säljtips.
  4. Cirka 2 veckor innan leveransen rekommenderar vi att alla deltagare tar upp beställningar på granar, på så sätt har ni redan många granar sålda vid leverans.
  5. Granarna levereras fraktfritt, ni tar betalt och behåll er vinst.

I samband med leveransen av Julgranarna får ni en faktura som ska vara betald inom 15 dagar. Detta ger er gott om tid att i lugn och ro sälja era julgranar och sedan betala fakturan med de pengar som ni fått in från Julgransförsäljningen och eftersom ni betalar in pengarna för Julgranarna efter att ni sålt dem behöver ni inte känna någon stress över att ligga ute med några pengar eller att betala i förskott! Enkelt och smidigt!

Om ni har frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att skicka ett mail till oss på info@grankungen.se så svara vi så fort vi kan.

Och tänk efter.. Vem behöver inte Julgran! 😉